Muntenbasis komt in de wereld van de Crypto-lening terecht

  • Beitrags-Autor:
  • Beitrags-Kategorie:Bitcoin

Coinbase – een van de meest populaire cryptocurrency beurzen in de Verenigde Staten, evenals de wereld – heeft aangekondigd dat het binnenkort zal beginnen met het aanbieden van bitcoin en crypto-backed leningen voor klanten om te gebruiken.

Coinbase biedt Bitcoin-Backed Loans aan

Klanten kunnen fiatleningen afsluiten tegen ongeveer 30 procent van de bitcoin die ze al hebben. Hoewel de leningen zelf niet noodzakelijkerwijs in bitcoin zijn, zullen ze zeker worden ondersteund door de digitale activa. Coinbase is nu een van de grootste beurzen en financiële centra om in de kredietverlening te komen.

Het idee van Bitcoin Evolution-backed loans is altijd al lastig geweest als je bedenkt hoe vluchtig de cryptocurrency kan zijn. Als de bitcoin ten onder gaat, zal de persoon in kwestie die de lening nam nog steeds het oorspronkelijke bedrag verschuldigd zijn, zelfs als de prijs van de ene op de andere dag neerstort. Aan de andere kant is er altijd de kans dat de bitcoin een enorme stijging vertoont en dus kan de persoon die de lening heeft opgenomen in potentie alles veel sneller terugbetalen, waardoor hij of zij zich kan ontdoen van de financiële schuld die hij of zij nu heeft.

Op het moment van schrijven heeft Coinbase zijn maximale lening vastgesteld op ongeveer 20.000 dollar. Bovendien worden de rentevoeten vastgesteld op acht procent of minder, en er wordt verwacht dat de leningen binnen een jaar worden terugbetaald. Terwijl de klanten niet de pijn en de pijn van een kredietcontrole zullen moeten verdragen, zullen zij een eerste toepassing moeten invullen die de stafmedewerkers van Coinbase of kunnen goedkeuren of ontkennen op het eerste gezicht.

Als de persoon het geluk heeft om de goedkeuring te krijgen voor zijn of haar aanvraag, zal hij of zij het geld meestal binnen twee tot drie dagen ontvangen.

Max Branzburg – hoofd van Coinbase – legt dit uit in een verklaring:

Klanten kunnen bitcoin-backed leningen op verschillende manieren gebruiken, afhankelijk van hun financiële behoeften, inclusief voor grote uitgaven zoals huis- of autoreparaties, financiële grote gelegenheden zoals een bruiloft, of het helpen beheren van persoonlijke leningen met een hogere rente of creditcard-schuld.

In perstijd, zijn de leningen slechts beschikbaar aan klanten in ruwweg 17 staten, met inbegrip van Wyoming, Wisconsin, New Hampshire, Oregon, Texas, Noord-Carolina en Florida. Verschillende mensen staan momenteel op een wachtlijst, in de hoop goedkeuring te krijgen voor leningen. Het product is uitgebracht met de volgende tagline:

Heb je ooit geld nodig gehad voor iets dringends, zoals een auto of een huisreparatie? In het verleden heeft u misschien bitcoin verkocht om het te dekken en heeft u een belastbare winst of verlies geleden. Nu hoeft u dat niet meer te doen.

Het verplaatsen van de industrie vooruit

Alle cryptocurrency’s die gebruikt worden om de leningen in kwestie te steunen, worden op de beurs bewaard en worden niet via derden of andere instellingen in bewaring gehouden. Joseph Kelly – CEO en mede-stichter van crypto-kredietgever Unchained Capital – zei dat bitcoin-backed leningen een solide stap voorwaarts zijn als het gaat om het legitimeren van de industrie, wat verklaart:

Het is een goed bull-market product als klanten overtollig kapitaal hebben.