Kraftfull handelsinställning för Bitcoin; handel med trenden i BTCUSD

  • Beitrags-Autor:
  • Beitrags-Kategorie:Bitcoin

De senaste veckorna var besvärliga för Bitcoin-handlare och investerare. BTCUSD verkar dock vara redo för ett stort drag. Handlare måste ha ett ordentligt handelsupplägg för att kunna använda sig av den flyktiga rörelsen i BTCUSD.

Eftersom Bitcoin Code valar ofta är på jakt, förlorar detaljhandlare mestadels på lönsamma möjligheter. Valarna sniffar ut de gynnsamma strategierna och tar tag i dem innan detaljhandlaren till och med inser potentialen i en handel.

Bitcoin-marknadsanalysen

Bitcoin tekniska analys avslöjar att BTCUSD kan göra ett snabbt steg. Dock verkar möjligheten för en nedåtgående rörelse mer troligt i detta ögonblick.

Publicerad på: TradingView.com, läs affärsidéer här.

Den en timme tidsram för BTCUSD visar att nyligen volymen breakout var högre än genomsnittet handlas volym i händelse av en utförsäljning. Det indikerar att säljarna övermannar köparna på Bitcoin-marknaden.

BTCUSD ha

ndelsuppsättning genom teknisk analys

Trendlinjen i timdiagrammet visar att den övre trendlinjen respekterades vid flera tillfällen. BTCUSD närmar sig för närvarande konvergeringspunkten för de två trendlinjerna.

Det rådande marknadssentimentet indikerar att Bitcoin kan röra sig härifrån. Med tanke på detta som det första möjliga scenariot bör den första handelsinställningen vara:

Kort BTCUSD när det börjar falla under den lägre trendlinjen. En „släppa stopp-förlust“ kan ställas in. En manuell stopp-loss skulle också fungera bra.
Det första målet är som „Support 1“, som är på 9 350 $, och det andra målet är „Support 2“, vilket är $ 9 100.
Det andra möjliga scenariot är att BTCUSD bryter över den övre trendlinjen med goda volymer. I så fall bör handelsinställningarna vara:

Går länge på BTCUSD eller direkt köper Bitcoin med en kortvarig vy.
Det första målet är i detta fall „Resistance 1“, vilket är $ 9 500. Det andra målet är på ‚Resistance 2‘ och är på 9 850 $.
Ovanstående inställningar är endast för informationssyften. Handlare bör endast utföra eller placera handel efter noggrant övervägande av risk och belöning!