Bitcoin nu mindre flygtig end S&P 500, Nasdaq, Dow Jones, Apple

Bitcoin nu mindre flygtig end S&P 500, Nasdaq, Dow Jones, Apple: Microstrategy CEO

Microstrategy CEO siger, at Bitcoin nu viser mindre volatilitet end de vigtigste markedsindekser, guld, sølv og aktierne i de bedste fintech-virksomheder samt Amazon

  • „I dag var BTC mindre ustabil end“ mange ting
  • Wall Street varmer op til Bitcoin

Michael Saylor, leder af Bitcoin, der holder Bitcoin Trader gigant Microstrategy og en nyligt konverteret Bitcoin-advokat, har offentliggjort en anden pro-Bitcoin-tweet.

Administrerende direktør påpeger det faktum, at Bitcoin i øjeblikket ikke er så volatil som mange ledende markedsindekser og aktierne i Microsoft, Apple og mange andre globale globale virksomheder såvel som top ædle metaller.

„I dag var BTC mindre ustabil end“ mange ting

Michael Saylor har taget til Twitter for at fortælle samfundet, at Bitcoin i øjeblikket viser mindre volatilitet end S&P 500, NASDAQ-indekser, statskasser, guld, sølv og endda aktierne i globale tech-giganter.

I dag var #BTC mindre ustabil end NASDAQ, S&P 500, Dow Jones, Russell 2000, 10 og 30-årige statskasser, guld, sølv, Apple, Amazon, Microsoft og Facebook. #Bitcoin-fortalere bør stoppe med at undskylde for volatilitet.

Siden december sidste år har den digitale flagvaluta ikke foretaget nogen skarpe prisaktioner – bortset fra sort torsdag den 12. marts – og er gradvist steget.

Den 22. oktober begyndte Bitcoin at værdsætte sig og steg over $ 11.800-zonen. Den 5. november brød BTC over $ 15.000 og bankede næsten på $ 16.000 niveau.

Michael Saylor opsummerede det ved at opfordre Bitcoin-indehavere til at stoppe med at undskylde for dets volatilitet.

Wall Street varmer op til Bitcoin

Som rapporteret af U.I dag har millionær Bill Pulte for nylig påpeget, at Bitcoin-adoption af Wall Street vokser i et stort tempo. Wall Street er begyndt at afhente Bitcoin-vinduerne, sagde han.

For nylig har mange store tal i finans- og økonomiens verden ændret deres retorik vedrørende Bitcoin og begyndt at omfavne det eller i det mindste kalde det en værdibutik.

Blandt dem er Nouriel Roubini (alias Dr. Doom), Stanley Druckenmiller, Bill Miller og Paul Tudor Jones.

En anden vigtig ting er, at JP Morgan for nylig har indrømmet, at institutionelle spillere er mere interesserede i at erhverve Bitcoin (i form af Grayscales GBTC-aktier for det meste) snarere end at lægge deres hænder på guld- eller guld-ETF’er.